Marek Geišberg
Marek Geišberg

herec

člen súboru od roku 2004

Spolupráca s inými divadlami

Bábkové divadlo na Rázcestí Banská Bystrica - Kubo
Divadlo Jonáša Záborského Prešov - František z Assisi
Slovenské národné divadlo Bratislava - Herodes a Herodias
Mestské divadlo Žilina - Beat, Idiot
Štátne divadlo Košice - Zločin a trest

Iné umelecké aktivity

Filmografia:

1989 - Tajomstvá pod viečkami (TV film)
1991 - Konečná dolina (TV film)
1993 - Výkupné za náčelníka (TV film)
1995 - Iba taká hra (TV film)
2002 - Kvet šťastia (TV film)
2007 - Štúrovci (koncert zrušený) (divadelný záznam)
2007 - Polčas rozpadu
2007 - Ivanov (divadelný záznam)
2008 - Muzika
2010 - Kvety a Lucia (Nesmrteľní)
2011 - Mizantrop (divadelný záznam)
2011 - Dom
2012 - Eštébák
2013 - Družička (Škoda lásky)
2014 - Koncert (študentský film)

Seriály:
2008 - Profesionáli (TV Joj)
2009 - Rádio (TV Markíza)
2010 - Ordinácia v Ružovej záhrade (TV Markíza)
2013 - Kolonáda (RTVS)

 

Reklama:

2008 - T-mobile

2011 - Slovenská Sporiteľňa

 

Ocenenia

 

  • Prémia Literárneho fondu za postavu Psa v inscenácii Dog's Heart (divadelná pitva  v réžii Doda Gombára
  • Nominácia Dosky 2008 za postavu Eda v inscenácii Tango  v réžii Rastislava Balleka k kategórii najlepší mužský herecký výkon sezóny 2007/2008
  • 2012 - Slnko v sieti (za postavu Milana vo filme Dom)

Realizácia v repertoári divadla: aaa

Štúrovci (koncert zrušený) / Top Dogs / Ivanov / Tri sestry / Dog´s Heart (divadelná pitva) / Zabudni na Hollywood / Staré lásky / Plné vrecká peňazí / Čajka / Cesta životom / Anjeli všedného dňa / Tango / Macbeth / Nežná / Mizantrop / Záveje / Radúz a Mahuliena / Kubo (remake) / Čím tichší tón, tým lepšie / Oidipus / www.narodnycintorin.sk - 1.časť / Hamlet (príbeh rodiny) / www.narodnycintorin.sk - 2.časť / Akvabely / Europeana - Stručné dejiny 20. storočia / Les / www.narodnycintorin.sk - 4. časť / Anjelik, žirafa a stolček alebo o (ne)zmysle / www.narodnycintorin.sk - 5. časť / Výkriky bez ozveny / Frankenstein (moje svedomie) / Meštiaci / Hráči / Portrét Doriana G. / Úklady a láska /

Kontakt:

geisberg.marek@gmail.com